Phonak Hearing Protection

Phonak Music™ DM

Phonak DOT Music

Formstøbt høreværn til musik fans

Vores godkendte Phonak Music DM er et diskret individuelt formstøbt høreværn, der beskytter din hørelse og giver dig en perfekt musikoplevelse. Phonak Music henvender sig til alle musikelskere, udøvende musikere, lydteknikere og personale på spillesteder. Personer med lydoverfølsomhed kan også have stor glæde af dette fleksible høreværn. 

Hylen og susen for ørene

Er du musiker, går du til koncerter eller til sommerens festivaler, kan du uden at vide det befinde dig i et lydniveau på 100-125 dB. Måske har du efter en koncert eller tur på diskotek allerede oplevet en hyletone eller en susen for ørene? For ikke at få en varig høreskade eller vedvarende tinnitus, råder vi dig til, at beskytte din hørelse med Phonac Music høreværn. Til sammenligning kan nævnes, at der i en virksomhed med en støjbelastning på 85 dB(A) er påbud om, at ansatte skal bruge høreværn for at forebygge høreskader. 

Lineær dæmpning

Vores formstøbte Phonak Music DM høreværn er opbygget, så de dæmper lineært over hele det hørbare frekvensområde og giver en afstemt flad dæmpningsrespons gennem alle frekvenser. Filtrene reducerer volumen mens de beholder den naturlige lydkvalitet og yderligere sørger for en god taleforståelighed. Filtrene er nemme at udskifte, således at man kan skifte mellem forskellige dæmpninger i de samme ørepropper efter behov. 

Phonak Music DM fremstilles af Dreve Otoplastik GmbH under navnet ‘DLO Silikone med DM-filter’.
Høreværnet overholder EU direktiv 89/686/EEC og er testet og CE certificeret i henhold til EN 352-2:2002
Phonak Music DM leveres med 4 forskellige filtre, hvoraf 12 dB filteret ikke er et personligt beskyttelsesudstyr (PPE). 

Phonak Hearing Protection tilbyder et bredt sortiment af høreværn og dæmpningsfiltre. Der findes Phonak høreværn til jægere og sportsskytter, motorcyklister, musikere, militær, politi, piloter, håndværkere og industriarbejdere. Vi leverer de bedste løsninger til både virksomheder og private, og giver professionel rådgivning og bistand i korrekt valg af brug af høreværn.