Phonak Hearing Protection

Phonak Night™

Phonak DOT Night_x

Vidste du, at din søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning? Mangel på søvn kan påvirke dit immunforsvar, din hukommelse og indlæringen. Dårlig søvn kan også påvirke dit humør, koncentration og overskud i dagligdagen. 

Årsagerne til manglende søvn

Årsagerne til manglende søvn kan være mange – skiftende arbejdstider, en snorkende partner, urolige naboer eller en irriterende trafikstøj.

Phonak Night

Er betegnelsen for formstøbte ørepropper, produceret i blød medicinsk silikone. Phonak Night sikrer, at du kan abstrahere fra støjen, så du kan sove på alle tider af døgnet. Bemærk også, at du ikke er totalt afskåret fra dine omgivelser med Phonak Night i ørene. Du kan stadig høre dørklokken, vækkeuret eller brandalarmen. Phonak Night fås i forskellige farver. Med Phonak Night vil du opleve en forbedret livskvalitet, og dine omgivelser vil mærke en tydelig forskel. Du vil være udhvilet og klar til en ny dags udfordringer. 

Anvendelsesmulighederne er mange

Phonak Night kan også bruges, når du er passager i tog, bus eller fly. Alle steder, hvor du bliver udsat for irriterende støj.

Generelle informationer

Phonak Night er skabt som et kompromis mellem dæmpning og optimal komfort. De har perfekt pasform, da de er produceret efter aftryk af dine ører, og du vil ikke opleve nogen form for trykgener, selv når du sover på siden. Phonak Night er ikke et personligt beskyttelsesudstyr (PPE). De er hygiejniske at bruge. Den daglige rengøring foregår ved at skylle dem med vand. 

Phonak Hearing Protection tilbyder et bredt sortiment af høreværn og dæmpningsfiltre. Der findes Phonak høreværn til jægere og sportsskytter, motorcyklister, musikere, militær, politi, piloter, håndværkere og industriarbejdere. Vi leverer de bedste løsninger til både virksomheder og private, og giver professionel rådgivning og bistand i korrekt valg af brug af høreværn.