Phonak Hearing Protection

Phonak ShotKiller™

Phonak DOT Shot_x

Når du vil lukke af for impulsstøj og stadig have mulighed for at kommunikere. Med ShotKiller i dine personlige, formstøbte høreværn er du effektivt beskyttet mod impulsstøj, både på arbejde og i fritiden. 

Impulsstøj

Du kan møde impulsstøj mange steder i din hverdag såvel arbejdsmæssigt som privat. Hammerslag i metal, piloteringsarbejde eller skud fra et jagtgevær er eksempler på impulsstøj, der kan skade din hørelse. Impulsstøjen er kendetegnet ved, at være en kortvarig, men meget kraftig lyd. 

Hvordan virker ShotKiller filtre i praksis?

ShotKiller filtre er mekaniske filtre som reagerer på impulsstøj med en dæmpningsværdi på op til 30 dB. Det virker således, at større ‘knald’ støjkilden afgiver, jo større dæmpning.

Hvordan virker ShotKiller filtre og almindelige dæmpningsfiltre?

Hvis du er udsat for kraftig impulsstøj samt vedvarende støj, kan du både få monteret et sæt dæmpningsfiltre og ShotKiller filtre i dine høreværn. Kombinationen af to typer filtre giver dig den fordel, at du kan bruge dine høreværn overalt, hvor støj generer dig. Phonak høreværn er tildelt forskellige klassifikationer for blandt andet god tale- og signalforståelse i støjende omgivelser. 

Gevinsten ved Phonak høreværn

Ved korrekt brug af Phonak høreværn, når du er i impulsstøj og støjbelastede områder, vil du opnå effektiv hørebeskyttelse. Gevinsten på det personlige plan er øget fysisk og psykisk velvære, samtidig med at koncentrationen øges bemærkelsesværdigt. Beskyttelsen omfatter både den skadelige støj, som man eksempelvis oplever i industrien, men også generende støj, som opleves i mange andre brancher. 

Generel information

Phonak Standard høreværn er betegnelsen for det godkendte individuelt, formstøbte høreværn med dæmpningsfiltre, der er tilpasset dit behov for støjdæmpning. Det fremstilles i medicinsk silikone og er hygiejnisk at bruge. Den daglige rengøring foregår ved, at skylle høreværnene under vandhanen. Phonak høreværn har en perfekt pasform, og de er små og diskrete. Det betyder, at du uden gene kan bruge briller, maske eller anden hovedbeklædning. 

Phonak Hearing Protection tilbyder et bredt sortiment af høreværn og dæmpningsfiltre. Der findes Phonak høreværn til jægere og sportsskytter, motorcyklister, musikere, militær, politi, piloter, håndværkere og industriarbejdere. Vi leverer de bedste løsninger til både virksomheder og private, og giver professionel rådgivning og bistand i korrekt valg af brug af høreværn.