Phonak Hearing Protection

Phonak Standard™

Phonak DOT Standard_x

Formstøbt høreværn mod støj. Brug altid Phonak høreværn når du opholder dig i støjbelastede områder. 

Phonak høreværn beskytter dig både mod skadelig og generende støj. 

Phonak Standard høreværn

er betegnelsen for det godkendte individuelt formstøbte høreværn med dæmpningsfiltre, der er tilpasset den enkelte persons behov for støjdæmpning. Phonak Standard er tildelt forskellige klassifikationer for blandt andet god tale- og signalforståelse. 

Gevinsten ved Phonak høreværn

Ved korrekt brug af Phonak høreværn, når du er i støjbelastede områder, vil du opnå effektiv hørebeskyttelse. Gevinsten på det personlige plan er øget fysisk og psykisk velvære, samtidig med at koncentrationen øges bemærkelsesværdigt. Beskyttelsen omfatter både den skadelige støj, som man eksempelvis oplever i industrien, men også generende støj som opleves i mange andre brancher.

Generel information

Phonak Standard høreværn fremstilles i medicinsk silikone og er hygiejnisk at bruge. Den daglige rengøring foregår ved at skylle høreværnene under vandhanen. Phonak høreværn har en perfekt pasform, og de er små og diskrete. Det betyder, at du uden gene kan bruge briller, maske eller anden hovedbeklædning. 

Phonak Hearing Protection tilbyder et bredt sortiment af høreværn og dæmpningsfiltre. Der findes Phonak høreværn til jægere og sportsskytter, motorcyklister, musikere, militær, politi, piloter, håndværkere og industriarbejdere. Vi leverer de bedste løsninger til både virksomheder og private, og giver professionel rådgivning og bistand i korrekt valg af brug af høreværn.