Phonak Hearing Protection

Phonak Swim™

Phonak DOT Swim_x

Et tilbud til dig, der vil forene tryghed og glæde. Er du aktiv svømmer, eller nyder du blot at boltre dig i vandet på motionsplan, har du måske oplevet virkningen af følsomme ører. Phonak Swim er perfekt til alle former for vandsport. Du kan måske også være en af de mange, der har brug for beskyttelse af øret under bruseren derhjemme. 

Ingen vand i ørerne

Generes du, når du får vand i øregangene, ved daglig badning eller svømning, kan vi varmt anbefale et par formstøbte Phonak Swim ørepropper. Svømning i bassiner med klorvand kan udtørre dine øregange og medføre irritation, eksem og betændelse. 

Mange brugsmuligheder

Phonak Swim kan også bruges, når du er passager i tog, bus eller fly. Alle steder, hvor du bliver udsat for irriterende støj. 

Generel information

Phonak Swim fremstilles efter aftryk af dine ører, hvilket sikrer perfekt pasform og komfort. Ørepropperne produceres i medicinsk silikone, og skulle du tabe én, så flyder de oven på vandet. Phonak Swim fremstilles i farverne rød og blå. Phonak Swim er ikke et personligt beskyttelsesudstyr (PPE). De er hygiejniske at bruge. Den daglige rengøring foregår ved at skylle dem med vand. 

Phonak Hearing Protection tilbyder et bredt sortiment af høreværn og dæmpningsfiltre. Der findes Phonak høreværn til jægere og sportsskytter, motorcyklister, musikere, militær, politi, piloter, håndværkere og industriarbejdere. Vi leverer de bedste løsninger til både virksomheder og private, og giver professionel rådgivning og bistand i korrekt valg af brug af høreværn.